Ben Sansen & Bedrijfsbezoek Eurodal - 17/10/2019

Ben Sansen & Bedrijfsbezoek Eurodal - 17/10/2019

Ben Sansen & Bedrijfsbezoek Eurodal - 17/10/2019

Start:donderdag 17/10/2019 07:45

Download deze afspraak rechtstreeks in uw digitale agenda

Planning

07:45 - 08:15 Ontvangst
08:15 - 09:15 Spreker Ben Sansen
09:15 - 10:15 Bedrijfsbezoek Eurodal

Ben Sansen

Zes gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 08u00.

Wat hebben Oprah Winfrey, Bill Gates, Richard Branson en onze spreker op 17 oktober met elkaar gemeen? Right. Ze staan vroeg op en beginnen de dag met een uur voor zichzelf. 

Eén uur voor jezelf. Stel je voor wat je daarmee kan doen. Werken aan je persoonlijke doelen. Work-out. Meditatie om je geest tot rust te brengen. Focus in je dag aanbrengen. Lezen om jezelf te ontwikkelen.

Niet zomaar losse flodders maar bouwen aan het leven dat je altijd wilde. Dat leven heeft immers een deadline. Het is de moeite om er het beste van te maken.

In de Miracle Morning workshop inspireert Ben hoe jij met zes gewoontes het verschil kan maken in je eigen leven. We maken ook meteen de vertaalslag naar hoe jij er 's anderendaags kan mee starten.

Over Ben Sansen? 

Entrepreneur & levensgenieter.
Mindset ergens tussen Business & Boeddha. 

Waarom ik doe wat ik doe?

Zelf liep ik ergens op mijn 35 tegen een vroegtijdig midlife vraagstuk aan. Ik verkocht mijn aandeel in het bedrijf dat ik mee had opgericht en ruilde 100 medewerkers en 15mio omzet voor mijn echte passie: 'Anderen inspireren en faciliteren om voluit voor hun dromen te gaan'.

Sindsdien ben ik 'gestopt' met werken en is het alle dagen fun. Mijn motto? Succes & geluk zijn het resultaat van de manier waarop je denkt & handelt.

Daar 's ochtends op de juiste manier mee beginnen, bepaalt meteen hoe succesvol & gelukkig die dag zal zijn.

www.bensansen.com
www.intothewild.coach


Eurodal

Industrieweg 14, 2280 Grobbendonk

Al sinds de oprichting in 1982 is degelijkheid het kloppende hart van Eurodal.  Het vormt de rode draad doorheen onze dienstverlening en productontwikkeling en resulteerde in een breed assortiment van innovatieve verhardingsoplossingen voor industriële omgevingen, publieke ruimtes en residentiële tuinen. Ons team staat voor u klaar met gedegen advies en ondersteuning doorheen uw ganse project. Kiezen voor Eurodal is kiezen voor degelijkheid

Inschrijven

Login om in te schrijven voor dit agenda item